ביקב רמת נגב מייצרים יינות מזני ענבים אדומים ולבנים: קברנה סוביניון, מרלו, פטיט ורדו, קברנה פרנק, שרדונה, סוביניון בלאן, מלבק ועוד. היינות מיוצרים ב- 4 סדרות של יינות אדומים ולבנים ואף יין בסגנון פורט .
כל היינות כשרים.
סדרת הוקרה לחלוצי הנגב, מפריחי השממה. סדרת יינות קלאסית פירותית וצעירה המכילה יין רוזה ויינות אדומים רכים ונגישים ממבחר זני ענבים הנבצרים בכרמים ברחבי הר הנגב ורמת הנגב. היינות התבגרו 10- 8 חודשים בחביות עץ אלון אמריקאי .היינות נגישים לכל אוהב יין המחפש תמורה הולמת למחיר ההשקעה.
סדרת יינות רזרב המנציחה את החדשנות של היקב בבלנדים מקוריים המכילים תוצרת של חלקות שונות ברמת הנגב ובהר הנגב. בסדרה יינות לבנים ויינות אדומים יבשים אשר עברו יישון של כ- 14 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי.
סדרת העל של היקב. סינגל ויניארד.
כל שנה בעונת הבציר נבחרים מכרם קדש ברנע ,חלוצה והכרמים בחוות הר הנגב שיחי הגפנים האיכותיים והמצטיינים שהניבו את הפרי הטוב והמעניין ביותר.
תהליך ייצור היין מתחיל בזמירה ובדילול הגפנים בזמן הגידול על מנת לשמור על יבולים נמוכים שיבטיחו את איכות הפרי. הענבים המובחרים נבצרים בבציר ידני וקפדני בשעות הבוקר הקרירות. ביקב, לאחר המעיכה מתחיל תהליך תסיסה מבוקר למיצוי הצבע והטעם מהקליפות והתירוש. בסיומו, מתחיל תהליך התבגרות ארוך בחביות עץ אלון צרפתי לפרק זמן של 16-18 חודשים ועוד מס´ חודשים בבקבוק.
סדרת הפרימיום של היקב בה אנו משיקים את אקסודוס אדום יבש מענבי מלבק ופטיט ורדו שהתבגרו 30 חודשים בחביות עץ מבורגון ואקסודוס לבן מענבי שנין בלאן שהתבגר 10 חודשים . היינות אינם מסוננים.
בלנד של קברנה סוביניון ושיראז .יושן 30 חודשים ,ללא קירור בחביות משומשות של עץ אלון צרפתי ואמריקאי.