סדרת הוקרה לחלוצי הנגב, מפריחי השממה. סדרת יינות קלאסית פירותית וצעירה המכילה יין רוזה ויינות אדומים רכים ונגישים ממבחר זני ענבים הנבצרים בכרמים ברחבי הר הנגב ורמת הנגב. היינות התבגרו 10- 8 חודשים בחביות עץ אלון אמריקאי .היינות נגישים לכל אוהב יין המחפש תמורה הולמת למחיר ההשקעה.
הרכב: מכיל 100% ענבי קברנה סוביניון מכרם ניצנה ומכרם הרוחות בהר הנגב.
הכרמים: הענבים שנבצרו בבציר ידני בשעות הבוקר המוקדמות מגיעים משתי חלקות שונות. חלקה בכרם ניצנה שניטעה בשנת 1997 באזור רמת נגב, בבעלות היקב. הכרם גדל על קרקע לס חול וגיר בגובה 300 מטר ומחלקה נוספת בכרם הרוחות באזור הר הנגב, על קרקע לס, גיר וחרסית בגובה 700 מטר מל פני הים. הכרם נהנה מהפרשי טמפרטורות קיצוניים ויובש המאפיינים את האזור המדברי.
מאפיינים: יין אדום יבש. 13% אלכוהול. גוף בינוני-מלא וטאנינים מוצקים. הצבע סגול כהה עז וצלול. מתקבל ע”י סינון היין, ייצובו ושמירה קפדנית ממגע עם חמצן.
המלצת הגשה: היין מומלץ לשתייה בטמפרטורה של 16 מעלות. טעמי היין ואופיו מתאימים לקדירות בשר וגבינות כחולות.
הרכב: מכיל 100% ענבי מרלו מכרם ניצנה.
הכרמים: הענבים שנבצרו בבציר ידני בשעות הבוקר המוקדמות מגיעים מחלקה בכרם ניצנה שבבעלות היקב באזור רמת נגב הכרם גדל על קרקע לס חול וגיר בגובה 300מטר מעל פני הים.הכרם נהנה מהפרשי טמפרטורות קיצוניים ויובש המאפיינים את האזור המדברי.
מאפיינים: יין אדום יבש. 13% אלכוהול. ליין גוף בינוני-מלא חמיצות מעודנת וטאנינים רכים. הצבע אדום עמוק, עז וצלול. מתקבל ע”י סינון היין, ייצובו ושמירה קפדנית ממגע עם חמצן.
המלצת הגשה: היין מומלץ לשתייה בטמפרטורה של 16 היין ילווה בצורה נפלאה גבינות קשות ובשרים דלי שומן כגון סינטה ועופות ומתאים לשילוב עם מנות קלות יותר כגון פסטה וסלמון.
הרכב: מכיל 50% קברנה סוביניון 30% שיראז 20% קברנה פרנק.
הכרמים: הענבים נבצרו בבציר ידני בכרם ניצנה ובכרם חלוצה ברמת הנגב. הגפנים גדלות על קרקע לס חול וגיר בגובה 300 מטר ונהנות מהפרשי טמפרטורות קיצוניים ויובש המאפיינים את האזור המדברי.
מאפיינים: יין אדום יבש. 13% אלכוהול. גוף בינוני .בעל חמיצות רעננה .הצבע ארגמן, עמוק, חי ובוהק המתקבל ע”י סינון היין ייצובו ושמירה קפדנית ממגע עם חמצן.
המלצת הגשה: היין מומלץ לשתייה בטמפרטורה של 16 מעלות. היין ילווה בצורה נפלאה מנות בשר וגבינות עתירי שומן. כמו כן ישתלב עם פסטות ודגי ים.
הרכב: 100% ענבי מלבק
הכרמים: בציר ידני בכרם שיזף בהר הנגב בגובה 900 מ´ מעל פני הים.
מאפיינים: יין אדום יבש. 13% אלכוהול. ליין ארומות מרוכזות של פטל שחור ושזיף וטעמים פירותיים מורכבים בהם משתלבים טעמי קפה ושוקולד. הסיומת ארוכה וטובה בלת טאנינים קטיפתיים. היין השביח 8 חודשים בחביות עץ אלון אמריקאי.
המלצת הגשה: היין מומלץ לשתיה בטמפרטורה של 16 מעלות. ילווה מאכלי בשר ודגים כיד המלך
הרכב: מכיל 100% קברנה פרנק מכרם ניצנה.
הכרמים: הענבים נבצרו בבציר ידני בשעות הבוקר המוקדמות בכרם ניצנה, בסמוך למושב קדש ברנע. הכרם גדל על קרקע לס חול וגיר בגובה 300 מטר ונהנה מהפרשי טמפרטורות קיצוניים ויובש המאפיינים את האזור המדברי.
תהליך ההכנה: היין מיוצר בשיטת “בלאן דה נואר”. הענבים עוברים מעיכה ומיד לאחר מכן הפרדה מהקליפות, לשימור הצבע הבהיר של הנוזל הראשוני. לאחר מכן התירוש עובר תסיסה קרה במכלי נירוסטה לשימור מיטבי של ניחוחות וטעמי הפרי. בתום התסיסה היין עובר שפייה ראשונית ולאחר מכם אחסון במכלי נירוסטה בטמפרטורה נמוכה על מנת למנוע את התסיסה המלולאקטית, לאחר יצובו היין עובר סינון ,ביקבוק ופיקוק .
מאפיינים: יין רוזה יבש. 12.5% אלכוהול. יין רענן צעיר ופרחוני. בעל מתיקות מעודנת. הצבע ורוד כתמתם-בהיר , שקוף. מתקבל בעקבות המגע הקצר עם קליפות הענב.יין מורגשים טעמי אשכולית, פירות יער ואפרסק
המלצת הגשה: היין מומלץ להגשה כשהוא מצונן היטב ל6–8 מעלות. היין ילווה נפלא גבינות כחולות. כמו כן ניתן לשלבו עם מאכלים מתובלים היטב.
יין לבן חצי יבש מסדרת קדש ברנע.
הרכב: 100% ענבי גוורצטמינר אשר נבצרו בבציר ידני בכרם רמון בשיא גובה הר הנגב.
מאפיינים: 12.5% אלכוהול.צבע זהוב-צהבהב . יין בעל גוף קל המלווה בארומה של פריחת הדרים ופרי טרופי בשל. סיומת מאוזנת מתקתקה ומתמשכת.
המלצת הגשה: היין מומלץ לשתייה בטמפ´ 14 מעלות . הייןמומלץ להגשה כשהוא מצונן היטב ל 6--8 מעלות.